13 mrt - 09:49 Haaksbergen - aangepast om 09:49

Directeur Ineke Buursink stopt bij woningcorporatie Domijn

ENSCHEDE – Directeur Ineke Buursink vertrekt per 1 september 2019 bij woningcorporatie Domijn. De organisatie gaat een nieuwe fase in. En met de komst van directeur-bestuurder Wilma van Ingen vindt Buursink het tijd om het stokje over te dragen. Buursink was sinds 2009 directeur bij Domijn.

Met name de laatste jaren heeft Domijn een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Er staat een flexibele maar ook solide organisatie die klaar is voor de toekomst. De corporatie werd steeds ´platter´ en medewerkers kregen meer verantwoordelijkheid mét de vrijheid en het vertrouwen die daarbij horen. Ook verhuisde de corporatie eind 2017 naar de Performance Factory, een plek midden in het werkgebied van Domijn.

¨De opening van de Performance Factory door Koningin Máxima én dat we ons weer Beste Werkgever van Nederland in de corporatiebranche mogen noemen, zijn voor mij de kronen op het werk. Domijn is een geweldige organisatie om voor te werken. Maar na 11 jaar is het voor mij nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Vernieuwing is goed, ook voor Domijn. Zo komt er ruimte voor een frisse wind en nieuwe stappen in de ontwikkeling. Onder de éénkoppige leiding van Wilma wens ik Domijn een hele mooie toekomst toe.¨ licht Ineke Buursink toe.

Wilma van Ingen, directeur-bestuurder van Domijn, spreekt namens de medewerkers en de Raad van Commissarissen haar waardering voor Ineke uit; “Ineke heeft een belangrijke rol gehad in de groei van onze organisatie. En dat geldt ook voor de ontwikkeling van de Performance Factory, het oude fabrieksterrein waar naast Domijn nog vele andere commerciële en maatschappelijke partijen te vinden zijn. Dat is iets om trots op te zijn. En daar zijn we haar dankbaar voor. “