13:01 Haaksbergen - aangepast om 13:04

Droom wordt werkelijkheid

Ik ben Marit Schulte (20) en maak mijn droom waar. Ik open mijn beautysalon. Na twee jaar ervaring als zelfstandig ondernemer maak ik nu de sprong naar fulltime ondernemerschap: een eigen salon. De feestelijke opening is op 3 maart. Dan open ik de deuren voor het publiek.

De beautysalon is gevestigd aan Spoorstraat 27. Ik nodig iedereen uit om kennis te maken met mij en een kijkje te nemen in de salon. Met de focus op nagels, wimpers en wenkbrauwen breng ik graag hier mijn passie over op klanten. Ik hou ervan mijn klanten met een glimlach de deur uit te laten gaan en ze een gastvrij en huiselijk gevoel te geven.

De openingsmiddag op 3 maart is van 13.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom. Voor meer informatie:  lavishbeauty.org. Of neem contact op via 06 16506755