27 mei - 09:12 Haaksbergen - aangepast om 09:12

Druk bezochte open dag Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Zondag 26 mei vond de Open Dag van Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen plaats. Het was een groot succes. Vele geïnteresseerden, zowel jong als oud, hebben een bezoek gebracht aan het Harmoniegebouw aan de Uitterhoevestraat om zich te laten informeren over de instrumenten, de docenten en de muzieklessen.

De instrumentgroepen en de docenten waren dan ook allemaal vertegenwoordigd. Er was ruim de gelegenheid om de instrumenten te proberen en vragen te stellen. Door het volgen van een letterspeurtocht werden de jongste bezoekers langs alle instrumenten en docenten geleid. Ouders en andere geïnteresseerden lieten zich de kans ook niet ontnemen om alle instrumenten uit te proberen. In de grote zaal vonden doorlopend optredens van leerlingen en docenten plaats. Ook het jeugdorkest van de Haaksbergse Harmonie speelde er lekker op los. Onder het genot van een glaasje ranja of een kopje koffie was het een geslaagde middag.

Stichting MOH is blij met het grote aantal bezoekers en de oprechte belangstelling voor de muzieklessen. Het is goed om te zien en te horen dat deze vorm van muziekonderwijs een onmisbare plek heeft veroverd binnen de gemeente Haaksbergen. Uit zo’n geslaagde Open Dag blijkt maar weer hoe belangrijk een goed aanbod van muzieklessen is. De samenwerking met de basisscholen en de drie muziekverenigingen werpt inmiddels zijn vruchten af.

Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen is in 2012 opgericht door de Haaksbergse Harmonie, Crescendo Buurse en Muziek Uniek. Er wordt bemiddeld in lessen op vele instrumenten, band coaching en zangles. Stichting MOH is geen traditionele muziekschool, maar heeft een coördinerende en faciliterende functie. Docenten en leerlingen worden door bemiddeling van Stichting MOH met elkaar in contact gebracht.

Voor aanvullende informatie over de muziekdocenten, de lessen en de tarieven kijkt u op www.stichtingmoh.nl. Vragen? Vul dan het contactformulier op de website in.

______________________________________________________________________