12:05 Haaksbergen - aangepast om 10:06

Dubbel afscheid

HAARLO – De bandleden dachten vorig jaar al voor de laatste keer in deze prachtige zaal op te treden, maar ze konden dit jaar nog 2x komen. Nu is het echt voor de laatste keer in zaal Prinsen, Haarlo. We nemen niet alleen afscheid van zaal Prinsen maar ook van onze zanger Ben Nijhuis uit Vriezenveen. Ben heeft de vorige keer aangegeven dat hij aan het eind van 2022 wilde stoppen. Het is ons gelukt een goede vervanger te vinden in de persoon van Jan le Loux uit Enschede.

3 decennia muziek
Beatline is een live coverband met een repertoire dat is gebaseerd op de tophits uit 3 decennia, fifties, sixties en seventies. Kortom voor elke muziekliefhebber wat wils. Een band, waar het enthousiasme voor, en de lol in het muziekmaken, wordt uitgedragen op het podium. Een ouderwets gezellige avond dansen, dat zijn de avonden waar coverband Beatline bekend voor staat.

70 plus muzikanten
Door de wol geverfde muzikanten, elk van boven de 70 jaar, die vroeger allemaal actief zijn geweest in andere bands. Daardoor is een avondje Beatline ook voor de band zelf, pure ontspanning. Het enthousiasme en de energie waarmee Beatline zijn repertoire ten gehore brengt wordt dan ook direct overgebracht op het publiek!

Zaterdag 22 oktober een “Swinging Sixties”  dansavond in zaal Prinsen, Haarlo.
Zaal open 20.00 uur. Aanvang 20.30 uur
Kaarten in de voorverkoop € 7,- aan de avondkassa € 10,-.
Reserveren via tel: 0545-261232 of via de website www.beatline.nl.