14 sep - 14:21 Haaksbergen - aangepast om 14:23

Een kijkje in het theaterseizoen van De Reggehof in Goor 

GOOR – Het is weer september en betekent dat de theaterdeuren weer geopend zijn. We staan aan de start van een vol programma. Er zal van alles voorbij komen, van muziek tot cabaret en van kindervoorstellingen tot klassiek ballet.  

Muzikale pareltjes
Aan muziek dit seizoen geen gebrek. Bökkers bijt op 7 oktober het spits af. Later volgen de Fortunate Sons met hun CCR tribute, kun je hØken met de Heinoos, zijn de Dutch Eagles van de partij en is The Best of Britain ook weer op het Goorse podium. Dit, en nog veel meer muziek. 

Het grappigste cabaret
Ook aan de cabaretliefhebbers is gedacht. Lokale held Helligen Hendrik staat in oktober in het theater met zijn show Bar en Boos, maar ook nieuwe talenten als Merijn Scholten (genomineerd voor een Poelfinario) en Jeroens Clan zijn er. Nabil, Jay Francis, Annick Boer en Rayen Panday nemen prachtige verhalen mee naar Goor.  

Verder…
Is er ook aan de kids gedacht met de vakantieshow van Ernst en Bobbie, zorgt Steven Kazan voor een magische middag, komt Pieter Konijn langs en kun je swingen bij het KinderKerstPopconcert. 

Klassieke dans en zang komen ook nog voorbij met onder andere de Notenkraker, uitgevoerd door het Sibiu Ballet, het Phion Kamerorkest en Anúna.  Neem ook eens een kijkje bij RH Cinema  Naast theater in De Reggehof is er ook een bioscoop waar de nieuwe films gedraaid worden. Kom vooral eens een kijkje nemen. Parkeer je auto gratis voor de deur, bestel een grote bak popcorn en: geniet!