09 okt - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:32

Eerste voordrachten vrijwilligersprijs binnen

HAAKSBERGEN – De eerste voordrachten voor de vrijwilligersprijs 2019 van de gemeente Haaksbergen zijn binnen. ,,Daar zijn we heel blij mee en we hopen er nog veel te mogen ontvangen.”

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en zelfs onmisbaar, benadrukt Joep Oude Groen namens het comité Vrijwilligersprijs, waarin alle raadsfracties zijn vertegenwoordigd. ,,De gemeente wil met de jaarlijkse vrijwilligersavond haar waardering uiten aan alle Haaksbergenaren die vrijwilligerswerk doen. De vrijwilligersprijs is daar onderdeel van en we hopen uiteraard op veel voordrachten”, aldus Oude Groen. Iedereen kan nog tot 1 november plaatsgenoten voordragen voor de Vrijwilligersprijs 2019. Op de website www.haaksbergen.nl/
vrijwilligersprijs/ kan het voordrachtsformulier digitaal worden ingevuld. ,,Belangrijk is het eigen e-mail en dat van de persoon die wordt voorgedragen te vermelden.” Ook de papieren formulieren zijn er nog en die kunnen worden afgehaald bij de Noaberpoort, het gemeentehuis, Theater De Kappen, gemeenschapshuis ‘t Meuken in Sint Isidorushoeve en de Trefkoel in Buurse. De vrijwilligersavond  is op zaterdag 7 december in Theater De Kappen. Alle Haaksbergse vrijwilligers zijn deze avond dan ook van harte welkom. Foto: Nico Asbroek.