14:39 Haaksbergen - aangepast om 10:40

Eindelijk weer een prinsenbal voor C.V. de Windbuul’n

BUURSE – Na 3 jaar prins en prinses carnaval te zijn geweest van de Windbuul’n mochten Marco Winkelman en Yvonne Wijlens zich eindelijk ontdoen van hun taak.

Zaterdag 12 november 2022 hebben ze ruimte gemaakt voor het nieuwe prinsenpaar prins Eppo (Erwin Ensing) en prinses Lies (Karin Bakker) met hun adjudanten Hot & Spicy (Robin Ligtenbarg en Stef Klein Rot).

Erwin geboren in de achterhoek en opgegroeid in Twente is niet onbekend met Carnaval. Zelf komt hij uit een carnavalsfamilie, is hij jaren raadsheer geweest, komt zijn vrouw Ellen uit een carnavalsfamilie en zitten zijn 2 kinderen, Thomas en Carmen ook bij een carnavalsvereniging. Erwin is een manusje van alles. In de weekenden klust hij graag om huis of bij familie, vrienden of aan een crossauto. Dit carnavalsjaar leiden moet voor hem geen probleem zijn aangezien hij de leider is van het 4e elftal en is hij afgevaardigde van de leiderscommissie van het bestuur van de v.v. Buurse. Karin een geboren en getogen Enschedese woont al weer ruim 30 jaar in Buurse met haar man Tijs Bakker, Windbuul’n Buurse prins 2010. Het motto van dit prinsenpaar is Non stop, vol d’r op!