22:38 Haaksbergen - aangepast om 22:39

Eindelijk weer optreden voor het goede doel

’t Noll’nkoor … de breurs oet Hoksebarge

HAAKSBERGEN – “2019.??.. Wie kapt’r met.!!” was tot nu toe de laatste einde-jaars-avond van ’t Noll’nkoor in theater De Kappen. 2020 zou de allerlaatste zijn en toen ook 2021 niet door kon gaan besloten de gebroeders Morsinkhof in verband met mogelijke coronabeperkingen in de winter hun vaste datum te verlaten.

Dus na 15 jaar op de 28e december verhuist ‘WIE KAPT’R MET’ naar zaterdag 14 mei. Deze dag start om 14 uur de middagvoorstelling en om 20 uur de avondvoorstelling. Deze laatste Theatervoorstelling betekent zeker niet het einde van ’t Noll’nkoor want (gast- )optredens in Haaksbergen en de regio blijven gewoon nog te boeken en daar zijn er dit jaar al weer enkele met succes en veel plezier uitgevoerd. De opzet van deze dialectavond op 14 mei zal zijn zoals u gewend bent; met zang, dans en conferences, niet alleen van de Noll’n maar ook van enkele collega’s. Zoals gewoonlijk is er wederom geen programmaboekje want om de laatste nieuwtjes nog te kunnen verwerken kan alles tot op het laatst nog weer aangepast worden.

Ook nu zal er weer een cheque uitgedeeld worden voor een goed doel. Met de opbrengst van deze 14e mei komt het totaalbedrag dat geschonken is aan Haaksbergse doelen ruim boven de €25.000,-. Hebt u een tip voor een goed doel, kijk dan even op de “Wie Kapt’r Met-pagina” van www.nollnkoor.nl. Daar vindt u ook de volledige lijst met goede doelen vanaf 2007.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en verloopt al voorspoedig. Diegene die al gereserveerd hadden voor afgelopen december hebben al een mail van De Kappen ontvangen met een link om met voorrang te bestellen. De kaartjes á 15 euro (incl. pauzedrankje) zijn te bestellen aan de kassa van het theater of via www.dekappen.nl.