12:00 Haaksbergen - aangepast om 22:29

Electro World Breukers moderner en groter

Eerste openingsdag zaterdag 23 april

HAAKSBERGEN – Het kan in de Veldmaat bijna niemand zijn ontgaan: Electro World Breukers ondergaat een verbouwing. De bekende winkel aan de Veldmaterstraat 75 wordt vernieuwd. De eerste openingsdag na de verbouwing is komende zaterdag. “Dan is iedereen welkom om te zien hoe de vernieuwde winkel eruit ziet”, zeggen Tom de Rooij en Martijn Breukers van Electro World Breukers.

De winkel is aanzienlijk groter geworden. “Bijna twee keer zo groot”, zegt De Rooij. De uitbreiding is er aan de zijkant en achterkant. Ook de voorkant heeft een metamorfose ondergaan. Een nieuwe pui met een nieuwe ingang zorgt voor een mooie uitstraling. Met de aanzienlijke uitbreiding is er veel meer ruimte ontstaan in de winkel. “Bovendien oogt het nu moderner. Meer ruimte was ook een wens van ons. Daardoor kunnen we meer laten zien. Alles kan goed en duidelijk gepresenteerd worden. Het assortiment blijft gelijk”, zegt Breukers.

Electro Breukers is gevestigd op twee locaties. “Aan de Textielstraat 14 in Haaksbergen is twee jaar geleden ons nieuwe pand geopend. Van daaruit worden de elektrotechnische installatiewerkzaamheden voortgezet. We zien al jaren een toename van inbouw van onder meer vaatwassers, kookplaten en wasmachines”, zegt De Rooij. Maar Electro World Breukers was en blijft ook de winkel met een groot assortiment televisies, stofzuigers, lampen, strijkijzers en andere huishoudelijke artikelen. De winkel is iets meer dan twee weken dicht geweest vanwege de verbouwing. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden.

De vernieuwing wordt opgeluisterd met een openingsweek. Die begint zaterdag 23 april om 8.30 uur. Er zijn tal van openingsaanbiedingen. “Belangstellenden kunnen vrijblijvend langskomen de komende week. Het is gezellig om te kijken hoe de vernieuwde winkel eruit ziet. Ook is er koffie voor de bezoekers.”

Kijk voor meer informatie op
www.electrobreukers.nl