04 dec - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:46

Even voorstellen Hola prins, prinses en adjudant

Prins Bert

Ik ben Bert Vehof, 48 jaar en getrouwd met Mirjam. Samen hebben we 3 kinderen, Daniek , Sanne en Luuk. Ook zij zijn besmet met het carnavalsvirus van de Hola. In het dagelijks leven werk ik bij autobedrijf Hulscher in Boekelo als monteur. Mijn vrije tijd breng ik door in de schuur waar ik veel aan het klussen ben. Daarnaast stop ik veel tijd in de crossauto en gaan we met het hele gezin in de camper naar wedstrijden in binnen- en buitenland. Ik ben al jaren actief binnen de Hola, heb in het bestuur gezeten, twee jaar met een groep een wagen gebouwd en sta al weer jaren in de garderobe met de carnaval. Op de vraag of ik dit jaar de prins wilde worden hoefde ik niet lang over na te denken.
Ons motto is: ‘dit carnavalsjoar bunt wi’j de klos, dus goat alle remmen los!’

Prinses Evelien,

Ik ben geboren en getogen in Bentelo en ben daar jarenlang Dansmarietje geweest bij de Hagmoll’n lummels. Carnaval is voor mij dus niet onbekend.

Getrouwd met Rudi ter Huurne, samen hebben we 3 kinderen, Bas, Kim en Maud. Ik woon nu al meer dan 26 jaar nabij het Haaksbergerveen in de buurtschap Langelo-Honesch. Ik ben werkzaam bij Buurtzorg als ziekenverzorgende, in en rondom Haaksbergen. Ooit heb ik tegen Bert gezegd: ‘als jij Prins wordt wil ik jou Prinses wel worden.’ Dus dit jaar was het zover en kon ik op zijn vraag natuurlijk geen ‘Nee’ zeggen. We hopen er met zijn allen een mooi en gezellig jaar van te maken.

Adjudant Leroy,

Mijn naam is Leroy Lansink, 27 jaar en woon in Haaksbergen. Ik werk bij WSi techniek in Groenlo mijn functie is werkvoorbereider en tekenaar. Ik teken elektrotechnische installaties voor grote gebouwen zoals zorgcentra, ziekenhuizen en universiteiten.

Mijn hobby’s zijn scouting waar ik kinderen begeleid van 6 t/m 10 jaar op onze “draaiavond” bij scouting Han Jordaan. Natuurlijk ook carnaval, normaal gesproken bouw ik mee met de KKKK een wagenbouwgroep in Haaksbergen en als ik in februari mijn aanstelling binnen heb ga ik ook aan de slag als brandweervrijwilliger bij brandweer Haaksbergen.