24 jan - 11:29 Haaksbergen - aangepast om 11:29

Extra voorstelling Bohemian Rhapsody!

Haaksbergen – Al enige tijd merkt De Kappen dat de belangstelling voor het filmhuis enorm aantrekt. Er is een recordaantal bezoekers en nog nooit was het filmhuis uitverkocht! Tot nu! Bohemian Rhapsody is op woensdag 6 maart namelijk uitverkocht!
Er is daarom besloten om de film nog een keer te vertonen en wel op zaterdag 9 maart. De kaartverkoop is reeds gestart en gaat wederom hard! Wegens de toenemende belangstelling gaat het filmhuis over op geplaceerde plekken ipv vrije zit. Dat geldt niet voor de eerste keer Bohemian Rhapsody, maar de tweede keer dus wel.
Bohemian Rhapsody volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als We Will Rock You & Radio GaGa. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.
Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 – 573 02 50,
bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.