13 dec - 10:49 Haaksbergen - aangepast om 10:49

Familiefilm De Kleine Heks bij De Kappen

Haaksbergen – Het nieuwe jaar begint goed bij theater en filmhuis De Kappen! In de kerstvakantie wordt op woensdag 2 januari de familiefilm ‘De Kleine Heks’ vertoond. De kleine heks is vastberaden de beste heks van het bos te worden. Hierdoor rolt ze samen met haar raaf Abraxas van het ene in het andere avontuur! Van zo’n heksje moét je wel houden!
De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 – wat nog heel jong is voor een heks – en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Kleine Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus ze besluit er stiekem heen te gaan. Als ze wordt betrapt mag ze alleen terugkomen als ze binnen één jaar alle spreuken van het grote magische boek uit haar hoofd leert. De Kleine Heks oefent dagenlang op de gekste heksenspreuken, haalt heel wat streken uit en rolt van het ene avontuur in het andere met Abraxas en haar vriendjes Thomas en Fietje. Lukt het haar alle toverspreuken te onthouden en iedereen in het bos te overtuigen dat ze de állerbeste is?

De Kleine Heks is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Otfried Preußler, die ook ‘Meester van de Zwarte Molen’ schreef. Met stemmen van Vivienne van den Assem, Tygo Gernandt en Sterre Koning. De film (adviesleeftijd: 6+) begint om 14.30 uur.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 – 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.