21 aug - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:34

Fantastic Afvallen bij USA

HAAKSBERGEN –  Heb jij tenminste 30 kilo overgewicht en vind je het de hoogste tijd hier iets aan te doen? Dan is USA Sport & Healthclub op zoek naar jou!

“Wij zoeken 10 mannen, 10 vrouwen en 5 echtparen/stellen van 30 jaar en ouder, die wij gaan begeleiden en waarvan we volledige inzet verwachten om het gestelde doel te behalen”, zegt Henk Uiterweerd, eigenaar van USA. “Hiervoor hebben we een speciaal 3 in 1 programma ontwikkeld dat inmiddels bewezen succesvol is. Deze formule zorgt er op korte termijn voor dat je je kilo’s overgewicht kwijt raakt door verstandig en goed te eten en voldoende te bewegen. Hiervoor stellen wij op maat gemaakte voedings- en trainingsschema’s samen. Ieder lichaam reageert ten slotte anders op voedings- en trainingsprikkels.”

“Op de lange termijn zorgt het 3 in 1 programma er voor dat je het behaalde resultaat behoudt als je je doel bereikt hebt. Belangrijk is wel dat je na deze periode gewoon door blijft sporten bij USA en dat je op je voeding blijft letten. Hierdoor kun je nog eens 5 kilo extra (vet) kwijt raken”, aldus Henk.

Ben jij degene waar wij naar op zoek zijn? Kom dan naar USA Sport & Healthclub aan de Trompstraat 16 in Haaksbergen. Telefoonnummer 053 – 5724267, www.usasport.nl. Wij informeren je graag over de invulling en voorwaarden van dit succesvolle afslank programma.