25 sep - 11:43 Haaksbergen - aangepast om 08:53

Feest bij Wawollie Kringloop Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Op nationale kringloopdag, zaterdag 5 oktober, is het feest bij Wawollie Kringloop Haaksbergen. Een dag om aandacht te vragen voor duurzaam recyclen maar ook om te laten zien hoe waardevol en sociaal een kringloopwinkel is. Want Wawollie biedt een leerzame plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt “een plek waar je jezelf mag zijn”.

De hele zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur staan de deuren van Wawollie op de Albert Cuyplaan 4 wagenwijd open. “We hebben een feestelijk programma opgezet. Iedereen is welkom voor leuke kortingsacties, gratis soep en een verrassende grabbelton.” “Ook Brammelo en de dierenambulance komen langs. Zij geven informatie en je kunt kijken in een echte ambulance.” Deze organisaties worden gesteund door Wawollie, alle winst gaat naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu.

Mensen kunnen deelnemen aan rondleidingen achter de schermen. Hoe ziet het magazijn eruit en langs welke wegen gaat een product van inname tot in de winkel. Een mooie manier om kennis te krijgen of werken bij een kringloopwinkel iets voor jou kan zijn. “Ik kan hier mezelf zijn, het is een plek waar ik word gehoord en gewaardeerd” alsdus een vrijwilliger. Hij en vele andere vrijwilligers maken de mooie winkel mogelijk. De mensen die op vrijwillige basis met enthousiasme bij Wawollie werken zijn voor ons onbetaalbaar.

Kom ook langs op zaterdag 5 oktober van 9 tot 17 uur op de Albert Cuyplaan 4 in Haaksbergen.