13 feb - 10:00 Haaksbergen - aangepast om 16:31

Fietsles voor volwassenen

Vanaf 14 maart elke donderdagmiddag

Zelf fietsen geeft plezier. Het is makkelijk om even op de fiets boodschappen te doen, de kinderen naar school te brengen of bij iemand op bezoek te gaan. Heeft u nog niet eerder gefietst? Of heeft u wel leren fietsen, maar durft u niet meer? Geef u dan op voor de fietslessen voor volwassenen. Vanwege het grote succes van afgelopen jaar, start het Taalhuis Haaksbergen op donderdag 14 maart weer met een nieuwe groep.

De fietslessen zijn simpel Оn veilig. In 8 tot 10 lessen van een uur leren deelnemers hoe ze op en af moet stappen, moeten remmen, de belangrijkste verkeersregels en aan welke eisen een fiets moet doen. Deelnemen aan de fietslessen kost 10 euro en is inclusief het gebruik van de lesfietsen.

Aanmelden

De eerste fietsles is op donderdag 14 maart. Deze begin om 13.30 uur op het parkeerterrein bij sporthal de Els in Haaksbergen. Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Kim van Es, coЪrdinator Taalhuis Haaksbergen, via telefoonnummer 06 – 2185 1782 of per mail via k.vanes@noaberpoort.nl. Volg ook de Facebook-pagina van de Noaberpoort voor meer activiteiten.