12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:22

Fit en gezond de winter in

HAAKSBERGEN – Winter Fit boost bij USA. Een goede voorbereiding met de wintersportvakantie in het verschiet. USA Sport & Healthclub biedt vele mogelijkheden met verschillende lessen.

Plannen om weer op de latten te gaan staan aankomend skiseizoen? Bereid je goed voor om blessures tegen te gaan. Zeker nu, nadat we een lange tijd niet konden gaan. Wij bieden verschillende lessen om de conditie te verbeteren, benen sterker te maken, je balans te trainen etc. Workouts zoals Crossbox en Totalbody zijn fanatieke trainingen waarbij kracht, conditie en balans aan bod komen. Het is een training voor alle leeftijden, voor zowel beginners als gevorderden. Aangezien je dit op je eigen niveau kunt doen. Kom langs en bereid je goed voor!

Ook als je niet op wintersport gaat is het belangrijk dat je gezond en fit de winter in gaat, helemaal nu het coronavirus nog steeds niet onder controle is. Bij USA hebben we een goed afslankprogramma, met een gezond verantwoord voedings- en trainingsschema. Geen moeilijke recepten of hongerlijden maar een gevarieerd en lekker menu. Met een gezond en fit lijf de winter in! Al vanaf €25 kun je voor 4 weken al aan het afslankprogramma meedoen, vraag naar de voorwaarden.
Zou je een keer mee willen doen of wil je informatie, aarzel niet en plan een proefles of maak een afspraak met een afslankcoach. Een afspraak is zo gemaakt via de site: www.usasport-haaksbergen.nl of bel onze receptie: 053 57 242  68.