15 mei - 10:45 Haaksbergen - aangepast om 10:45

Gezellige en leerzame spelmiddag voor kinderen tijdens Meimarkt

In en rond het Kulturhus

HAAKSBERGEN – Rotary-Club Haaksbergen, de HOV, de jeugdgroep van de moskee en het Kulturhus hebben de handen ineen geslagen. Dat levert aanstaande zondag tijdens de Meimarkt een verrassende activiteit op voor de basisschooljeugd uit de groepen 3 tot en met 8: een spelmiddag in en rond het Kulturhus. Waarbij alles draait om sport, techniek, creativiteit, theater, dans, natuur. Er is dus altijd wel iets bij dat je leuk vindt. En meedoen is gratis!

Er is echt héél veel te doen voor de jeugd. Zo kan je wandelen over het blote-voetenpad van Natuurmonumenten/IVN en dansen. Je kan schaken leren of lekker met speelgoed spelen. Er is interactief theater. Je kan schilderen met atelier Het Zwierige Penseel of stof sjabloneren met de Museumfabriek. Of muziek maken met Popscool. Onder begeleiding van Saxion studenten kan je je uitleven met Lego en techniek. Pre-U junior heeft leuke kijk- & doe-experimenten met techniek. USA daagt je uit met bootcamp. Er is een interactieve voetbalmuur van Yalp, een springkussen en nog veel meer. Kortom: een middag vermaak voor álle kids.

De spelmiddag voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 is aanstaande zondag 19 mei van 12:00-16:00 uur in en rond het Haaksbergse Kulturhus.