08 jul - 15:09 Haaksbergen - aangepast om 11:10

Giulia uit Italië zoekt een thuis in omgeving Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Eind augustus is het zover! Tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld maken hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook de Italiaanse Giulia. Voor haar zijn wij op zoek naar een gastgezin dat deze enthousiaste student een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2022.

Wie is Giulia?

De 17-jarige Giulia uit Italië is een vrolijke en behulpzame meid. Zij vindt het leuk om anderen aan het lachen te maken en werkte voor de pandemie als animator voor kinderen in haar buurt. Daarnaast houdt ze van lezen en is ze dol op het leren van talen. Zij zal dan ook in Nederland tweetalig onderwijs volgen. De nieuwsgierige Giulia kan niet wachten tot haar avontuur in Nederland begint. “Ik ontdek graag nieuwe dingen en word erg blij van het idee dat ik nieuwe mensen ga leren kennen, een nieuwe cultuur en taal ga ontdekken en bij een gastgezin ga wonen!”

Hoe werkt een uitwisseling?

Gedurende de uitwisseling worden het gastgezin en de student begeleid door één van onze Local Coordinators. Er worden lokale tripjes georganiseerd door de Local Coordinator en Travel Active organiseert evenementen voor studenten en gastgezinnen (als de situatie rondom Covid-19 dit toelaat). Een buitenlandse student in huis nemen, is op vrijwillige basis. U, als gastgezin, voorziet in kost en inwoning. De overige kosten zijn voor rekening van de student of Travel Active.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Italiaanse Giulia, de andere buitenlandse studenten en/of het High School Holland programma? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland team per mail naar  highschoolholland@travelactive.org, of bel 085-222 48 10 of bezoek de website: www.travelactive.nl/high-school-holland.