29 nov - 13:07 Haaksbergen - aangepast om 13:07

Goed herstel HSC’21

HAAKSBERGEN – Na de onnodige nederlaag vorige week tegen RKAV Volendam heeft HSC’21 zich goed herpakt.

Tegen Rijnvogels uit Katwijk speelde de ploeg uit Haaksbergen een sterke wed-strijd. Hierdoor staat HSC’21 nog maar drie punten achter op de nummer drie IJsselmeervogels. Al na twee minuten voetbal maakte Arantis Roep de 1-0.
Uit een vrije trap scoorde Arantis Roep de 2-0 wat ook de ruststand was. Met name in de 1 e helft was HSC’21 heer en meester. De 2 e helft probeerde Rijn-vogels nog terug te komen en nam wat meer risico maar HSC’21 liet zich niet uit de tent lokken en scoorde uiteindelijk ook de verdiende 3-0 door Yannick de Vries.
Aankomende zaterdag speelt HSC’21 uit tegen Genemuiden, de nummer twee uit de competitie. De voorsprong van Gene-muiden is vijf punten maar wellicht kan HSC’21 dat terugbrengen naar twee punten. HSC’21 staat nu op de zesde plaats in de derde divisie waar alles nog dicht bij elkaar staat.