11:58 Haaksbergen - aangepast om 11:58

Goed resultaat TurnSport Haaksbergen springsters

Regionale Microteam wedstrijden in Ommen
Tweemaal op op het podium in de C-lijn met een derde plaats! Deze microteam wedstrijden waren voor TSH dus een groot succes. Dames junior C (Kiki Wijlens, Anouk Ellenbroek en Imany Waanders Castilla), Dames senior C (Kyra Koendering, Louise Sibbel en Rosalie Muller).

Hoger niveau
Voor het eerst kwam TSH uit, in de microteam discipline, op het Dames junior B niveau (op een na hoogste niveau) met Tess Bruggeman, Lotte Bauhuis en Lian van Sark. De moeilijkheid van de oefeningen in dit nivo ligt hoger, maar ze hebben laten zien dat ze dit prima aankunnen en lieten een mooie oefening zien. Zij belanden op de 9e plaats.

Microteam-springen
In teams van drie, ongeveer even sterke, turnster wordt op muziek een spring-oefening op de trampoline, de pegasus en de airtrack uitgevoerd voor een jury. Bij het microteam-springen speelt muziek ook een belangrijke rol. Iedere oefening is een kleine ‘show’, waarbij oefeningen op de maat van de muziek wordt gestart. Ook mede dankzij de meegereisde supporters, wat het een geslaagde wedstrijddag!