08 jan - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:11

Goede voornemens 2020

HAAKSBERGEN – Het nieuwe jaar is net begonnen en het vuurwerk galmt nog een beetje na. Zoals elk jaar maken we allemaal, van jong tot oud, goede voornemens voor het komende jaar. De een wil zijn kerstbuikje wat minder maken, de ander wil stoppen met roken en weer een ander wil gaan trainen voor die lange fietstocht. Kortom, we willen er allemaal een gezondere levensstijl op nahouden. De nieuwe bewegingscentra Corpus Milon Clubs met vestigingen in Oldenzaal, Borne, Hengelo, Nijverdal, Wierden, Haaksbergen, Rijssen en Tubbergen helpen ons er een handje bij.

Om een nieuwe en gezonde levensstijl te kiezen die bij je past is geen gemakkelijke opgave. Vaak wordt er begonnen om informatie in te winnen bij soort van sportschool of  fitnessclub. Je wordt overspoeld met informatie over allerlei mogelijkheden en de prijs is in de meeste gevallen doorslaggevend.

Je bent dus niet gemotiveerd en je hebt geen resultaat. Na korte tijd zul je de inspanningen staken. En dan is het uiteindelijke doel niet behaald.

Corpus Milon Clubs presenteert een nieuw en uniek fitnessconcept, namelijk “Milonnen”. Trainen op de Milon Cirkel is snel, veilig en effectief. Het is gericht op afslanken, spierversterking en dus fitter worden. Je wordt begeleid via je persoonlijke  chipkaart en het is erg afwisselend. De meeste toestellen doe je slechts 1 minuut en een cardiotoestel duurt maximaal 4 minuten. Je hoeft geen gewichten of zittingen mee in te stellen want het is volledig geautomatiseerd. Een display geeft het trainingsritme aan en door de afwisseling train je veel effectiever. In slechts 35 minuten heb je je hele lichaam goed getraind. Om eens echt te ervaren wat Milonnen met je doet, kan iedereen gedurende de maand januari 3 X GRATIS Milonnen aanvragen. Hierdoor kunt je je goede voornemen waarmaken. Kijk alvast op www.corpusmilonclubs.nl. Voor en club bij jouw in de buurt.