13 nov - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:58

Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een tweedelige opfriscursus voor Haaksbergse vijfenzestigplussers. In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden. De eerste bijeenkomst is op donderdag 21 november van 14.00 tot 16.00 uur, de tweede bijeenkomst een week later op het zelfde tijdstip. Locatie is het Kulturhus aan de Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Er is geen examen en deelname is gratis.

VVN biedt u daarnaast een individuele praktijkrit aan in uw eigen auto. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van 15 euro gevraagd. Met een ritbegeleider maakt u een rijvaardigheidsrit van ongeveer 40 minuten. De praktijkrit is er om u tips en adviezen te geven ten aanzien van uw rijvaardigheid. U kunt door deelname uw rijbewijs niet verliezen. Verdere informatie hierover ontvangt u na aanmelding.

Aanmelden

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit is het verstandig u zo snel mogelijk aan te melden via www.vvn.nl/agenda of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Opfriscursus Haaksbergen. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar, telefoonnummer en of u wilt deelnemen aan de praktijkrit. Bel voor meer informatie naar (0575) 51 01 44.