10 jan - 17:17 Haaksbergen - aangepast om 13:25

Groene Twinkeling 2019

Tijdens de jaarlijkse Groene Twinkeling nieuwjaarsbijeenkomst wordt de belangrijkste biodiversiteitsprijs voor ondernemend Overijssel
uitgereikt. Daarmee laten we zien dat ondernemerschap en biodiversiteit goed samen gaan. Bedrijven die hiervoor in aanmerking komen geven natuur en biodiversiteit een vanzelfsprekende plek in beleid en bedrijf.
De winnaar van 2018 was Bakkerij Slatman uit Hardenberg. Tijdens de bijeenkomst maken we de winnaar van 2019 bekend.

Verbindende traditie
De Groene Twinkeling is dé bijeenkomst om het nieuwe jaar samen te vieren met maatschappelijke organisaties, bestuurders en ondernemers met een groen hart in Overijssel. Tijdens de bijeenkomst wordt de Groene Twinkeling Award uitgereikt.
De biodiversiteitsprijs voor ondernemers uit Overijssel die bedrijf en biodiversiteit verbinden. De Groene Twinkeling staat voor verbinding en traditie, voor bedrijf en biodiversiteit. Dat delen we graag met u op woensdag 23 januari 2019 op de Sallandse Heuvelrug.

Ontmoeten en inspireren
De bijeenkomst is in het sfeervolle Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal. In dit hart van het Overijsselse heidelandschap
is volop gelegenheid elkaar in informele setting te ontmoeten, te inspireren en ideeën voor het nieuwe jaar uit te wisselen.

Aanmelden
Wilt u erbij zijn? Meld u dan voor 14 januari 2019 aan op www.groenetwinkeling.nl