03 jul - 11:05 Haaksbergen - aangepast om 11:05

Groep 3 van De Kameleon maakt de mooiste tekeningen

Prijsvraag De Beweegwijzer Haaksbergen

Dit najaar komt Buurtsportcoach Haaksbergen met De Beweegwijzer. Een verzamelboekje met het sport en beweegaanbod in Haaksbergen. Onder de Haaksbergse basisscholen schreven de buurtsportcoaches een prijsvraag uit. Groep 3 van basisschool De Kameleon bedacht de leukste naam en maakte de mooiste tekening.

Juf Nienke van groep 3 ging de uitdaging aan met haar leerlingen. Met resultaat. Op de voorkant van De Beweegwijzer staan straks de tekeningen van Lauren, Mika, Narin en Douwe. ‘De leukste sporten in Haaksbergen’ is de winnende titel en sluit mooi aan bij het grote aanbod op het gebied van sport en bewegen in Haaksbergen.

Judolessen

Bij een prijsvraag hoort natuurlijk een prijs. Juf Nienke en de kinderen van groep 3 werden daarom verrast door buurtsportcoach Nienke Schuppers en drie judoka’s van Kei-fit Budo, judoschool Haagsma en Budo Vereniging Aktief. Samen boden ze een cheque aan waarmee de school drie weken lang judolessen kan aanbieden voor groep 1 tot en met 4. Een prachtige prijs, die zij dankbaar in ontvangst namen.