09:00 Haaksbergen - aangepast om 21:17

Grolsch’ meesterbrouwer Marc Janssen bij Jumbo Leussink

HAAKSBERGEN – Op zaterdag 28 september zal Marc Janssen het nieuwste proeverijbier presenteren in Jumbo Leussink in Haaksbergen. De welbekende tapinstallatie van De Grolsche Bierbrouwerij zal dan weer geplaatst worden in de supermarkt. Hier kunnen klanten exclusieve Grolsch bieren in literfles kopen. Vers van de Tap.

Bij de heropening van Jumbo Leussink in Haaksbergen, in 2017, is de bierafdeling de eyecatcher van de supermarkt geworden. Vanaf dat moment staat de tapinstallatie ook regelmatig op de winkelvloer. Extra bijzonder  is dat dit de enige supermarkt in Nederland is, waar dit bier verkocht zal worden. Verder is het alleen in horeca beschikbaar, in de zogenoemde ‘proeverijcafés’ Dit jaar hebben liefhebbers al kunnen kennismaken met Grolsch Winterkoning en Grolsch Zomerzon. Het nieuwste proeverijbier wordt eind september bekend gemaakt door de brouwerij.

De introductie van het nieuwste proeverijbier van Grolsch bij Jumbo Leussink wordt een bijzondere. Meesterbrouwer Marc Janssen zal namelijk zelf de winkel bezoeken en presentaties geven over dit nieuwe bier. Een unieke kans om de brouwer te spreken over het brouwsel en natuurlijk de kans om vragen te stellen.

Wat het nieuwe proeverijbier wordt blijft nog even geheim tot de officiële lancering, maar de meesterbrouwer kan alvast een tipje van de sluier oplichten: ‘Persoonlijk is dit mijn favoriete bierstijl, uiteraard gebrouwen vol karakter, een bier dat echt bij Grolsch past.’

Zaterdag 28 september staat de tapinstallatie de gehele dag op de winkelvloer bij Jumbo Leussink in Haaksbergen. Presentaties worden verzorgd door Marc Janssen om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. Na de presentatie is er de mogelijkheid om een quiz in te vullen, waarvoor mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld door Jumbo Leussink.