13 jun - 17:00 Haaksbergen - aangepast om 12:06

Grote belangstelling voor sportdag TKH

HAAKSBERGEN – Park Groot Scholtenhagen was afgelopen weekeinde decor voor de internationale sportdag van de Twentsche Kabel Holding (TKH). 

De 2300 deelnemers waren werknemers met hun gezin van TKH dochterbedrijven van over de hele wereld. Het organisatieteam had 30 onderdelen op tal van verschillende locaties bij verenigingen op het Scholtenhagen. ,,Daarnaast verleenden 300 vrijwilligers van die verenigingen hun medewerking”, meldt Nathalie van der Lof van het organisatieteam. Die vrijwilligers ontvingen daarvoor een vergoeding, bestemd voor de clubkas. De omzet in opengestelde kantines mochten verenigingen eveneens behouden.

Deelnemers konden zich inschrijven voor een van de 30 onderdelen van deze driejaarlijkse sportdag met onder meer laser kleiduivenschieten, tennis, touwtrekken, darten, mountainbiken, een klimwand, golf, voetbal en nog veel meer.  De bedrijvenzeskamp gold als spectaculair slotakkoord.

De sportdag van de Twentsche Kabel Holding kende louter winnaars. Meedoen is belangrijker dan winnen. ,,De sportdag staat vooral in het teken van plezier, sportiviteit en teamspirit. Dat brengt nationale en internationale collega’s binnen de TKH Group samen”, aldus Nathalie van der Lof.