14:54 Haaksbergen - aangepast om 14:54

Grote Prijs van St. Isidorushoeve 2019

ST.ISIDORUSHOEVE – In de week van 6 tot en met 14 april a.s. organiseert L.R. & P.C. Isidorusruiters de wedstrijd om de “Grote Prijs van St. Isidorushoeve” voor dressuur en springen.
Nadat de Grote Prijs van Haaksbergen enkele jaren geleden ophield te bestaan, heeft L.R. & P.C. Isidorusruiters het initiatief genomen om een soortgelijke wedstrijd te organiseren, waarbij het grootste verschil is dat het nu een “opengestelde” wedstrijd is. De Grote Prijs van St. Isidorushoeve wordt verreden op de zandbodem van het eigen terrein bij ’t Meuken aan de Beckummerweg 11 te St. Isidorushoeve.

Op zaterdag 6 april wordt ’s morgens gestart met het springen bij de paarden (aansluitend finale), waarna ’s middags het springen bij de pony’s plaats vindt (ook hier aansluitend finale).

Vanaf maandag 8 april (vanaf ca. 17.00 uur) staat dressuur voor de paarden op het programma. Op maandag 8 april voor de klassen BB en B, op dinsdag 9 april klassen M1 en M2, woensdag 10 april klassen L1 en L2 en op donderdag 11 april klassen Z1, Z2 en ZZ Licht (Z1 en Z2 ook pony’s). Zaterdag 13 april staat de gehele dag in het teken van de dressuur paarden. Er kan die dag gestart worden in de klassen B tot en met M2.

Zondag 13 april tenslotte, staat in het teken van de dressuur bij de pony’s. Er kan gestart worden in de Bixie klasse en in de klassen B tot en met M2. Aansluitende vindt de finale plaats voor de dressuur paarden en pony’s, waarmee de Grote Prijs van St. Isidorushoeve wordt afgesloten.

Vorig jaar waren beide dressuurtitels voor Vera van der Sluis van de Loenermarkruiters (bij de pony’s met Casablanca Emelwerth en bij de paarden met Fuego). Bij het springen bleven beide titels binnen de eigen vereniging. Tess Paul won bij de pony’s met Hoppenhoff’s Jesse en Steven Veldhuis won bij de paarden met Inferno.

De toegang is alle dagen gratis. L.R. & P.C. Isidorusruiters nodigt u hierbij van harte uit!