18 jan - 15:48 Haaksbergen - aangepast om 10:49

Haaksbergen in beweging met Olga Commandeur

Vitaliteitsbeurs op zondag 3 maart

Op zondag 3 maart van 10.30 tot 16.00 uur organiseren de buurtsportcoaches de Vitaliteitsbeurs Haaksbergen in Sporthal de Bouwmeester. Een gezellige beurs over het aanbod en de mogelijkheden in Haaksbergen rond gezond leven. Er zijn onder meer informatiestands, gezondheidstestjes, muziek en beweegdemonstraties.  

De beurs wordt dit jaar geopend door niemand minder dan vitaliteitscoach Olga Commandeur, bekend door het tv-programma Nederland in Beweging. Daar heeft ze jarenlang mensen in beweging gebracht met een toegankelijke workout. Olga was ook topatlete. Ze heeft records gebroken, veel gewonnen en deelgenomen aan de Olympische Spelen. Deze doorzetter inspireert anderen om te blijven én te gaan bewegen. U krijgt de kans om uw boek van Olga Commandeur te laten signeren. Nog geen exemplaar? Koop het boek dan tijdens de beurs. 

Doet u mee?
Heeft u een mooi aanbod rond vitaliteit om onder de aandacht te brengen op de beurs? Meld u dan aan voor een informatiestand, beweegdemonstratie of andere bijdrage via n.schuppers@wijkracht.nl of bel 06 – 8266 6235.