10 jul - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:06

Haaksbergenaren wandelen 4-daagse Nijmegen

HAAKSBERGEN – In de komende weken word de 103de  4daagse Nijmegen gehouden een feestelijk gebeuren. Een groot aantal DIO – leden zullen van 16 – 19 juli afreizen naar de Keizer Karelstad  om deze 4daagse te wandelen. Daarnaast waren er in de afgelopen maanden ook al de tradionele vierdaagsewandeltochten in Vilt, Raalte, Doetinchem, Barchem, Odoorn, Diever, Laren, Zuna (Wierden), Haarlem, Alkmaar en Apeldoorn. Bij al deze vierdaagsewandeltochten waren vele DIO leden of Haaksbergnaren aanwezig.

Traditiegetrouw zal het bestuur van de Wandelkring DIO op de zaterdag na de Nijmeegse Vierdaagse alle deelnemers – dus ook niet leden zijn welkom – die aan een of meerdere  vierdaagse wandelevenementen deelnemen ontvangen en ook in de bloemen zetten. Op deze bijeenkomst zal een vertegenwoordiger van het gemeentebestuur aanwezig zijn.

In 2018 waren er ruim 50 wandelaars aanwezig op deze bijeenkomst die aan een of meerdere 4daagsewandelingen deel namen. Door hen word dan onder genot van een drankje en hapje nagepraat over hun belevenissen tijdens de wandelingen want meestal zien ze elkaar bij het evenement niet. Iedereen loop zijn eigen afstand en tempo immers.

Deze bijeenkomst zal worden gehouden op zaterdag 20 juli 2019 in het: Gängelhuuske, Molenstraat 56 te Haaksbergen en begint om 16.00 uur.

Iedereen uit Haaksbergen die naar een of meerde vierdaagse is geweest is van harte welkom op deze middag. Omdat een en ander goed voorbereid moet worden dient men zich wel van te voren aan te melden. Dit kan via het e-mail bestuur@wkdio.nl of door een briefje te sturen naar de secretaris van DIO, Molenstraat 56, 7481 GK Haaksbergen. Aanmelden graag voor 17 juli a.s. en vermelden welke vierdaagse men heeft gelopen, de afstand (tenminste 20 km per dag) en de hoeveelste keer men deze hoop te volbrengen of reeds volbracht heeft.