12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:37

Heerlijk genieten van live cooking 3-gangen menu

HAAKSBERGEN – Na een periode van ruim een jaar haar deuren gesloten te hebben, opent het Bakkershuis eindelijk weer de deuren voor u. Zoals u vanze gewend bent,  kunt u er weer terecht voor een fantastisch feest, totaal naar uw wensen georganiseerd. Het Bakkershuis beschikt over meerdere zalen, dus voor ieder gezelschap ook in deze bijzondere tijd, een passende mogelijkheid.

De hele maand september biedt Bakkershuis exclusief de mogelijkheid om gezellig te komen dineren. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag in september een heerlijk 3-gangen menu 2,5 uur onbeperkt genieten van al het lekkers dat de chef speciaal voor u live bereidt aan de grill, inclusief een voor- en nagerecht. En dit natuurlijk alles onder het genot van een heerlijk drankje.

Reserveren? Mail naar info@hetbakkershuis.nl of bel 053-5721512. “Wij zullen zorgen dat u op voldoende afstand van de rest van de gasten zit en een fantastische avond beleefd. Er is slechts per avond een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht zeker niet te lang.”