24 apr - 12:06 Haaksbergen - aangepast om 14:08

HENDRIK GROEN zoekt ouderenkoren voor voorstelling in Enschede

ENSCHEDE – Komend theaterseizoen komt het boek Zolang er leven is van Hendrik Groen als voorstelling naar Enschede. Na het succes van de vorige voorstelling Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken keren Beau Schneider, Mike Weerts en Cynthia Abma terug naar het Wilminktheater in een hagelnieuwe voorstelling gebaseerd op het tweede boek. De producent is op zoek naar ouderenkoren die meespelen en zingen in deze voorstelling op 22 maart.
In Hendrik Groen – Zolang er leven is beleven Hendrik Groen (Beau Schneider) en zijn vrienden van de Omanido-club (oftewel de Oud maar niet dood-club) nieuw avonturen. Een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. De cast bestaat nagenoeg uit dezelfde jonge acteurs als bij de vorige Hendrik Groen-voorstelling. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.
Het repertoire wordt op dit moment nog samengesteld door regisseur Gijs de Lange en schrijver Léon van der Sanden. Het is de bedoeling dat het koor de nummers zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op 22 maart is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

Wat zoeken we:
Koren (mannen en vrouwen) met koorleden van boven de 65 jaar zonder podiumangst.
Koor bestaat uit ±15 personen
Interesse?
Stuur een e-mail naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl
De selectie zal deze zomer plaats vinden
Meer informatie: www.hendrikgroentheater.nl