09:00 Haaksbergen - aangepast om 15:24

Het 8e waterpolo scholentoernooi is alweer in zicht!

HAAKSBERGEN – De afgelopen zeven jaar was het waterpolo scholentoernooi elke keer weer een groot succes en daarom organiseert Z.V. Scholtenhagen ook dit jaar weer een scholentoernooi. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 23 maart 2019 in zwembad de Wilder. Het toernooi is bedoeld om kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 kennis te laten maken met waterpolo en lekker korte wedstrijden tegen elkaar te laten spelen. Het fluitsignaal van de eerste wedstrijden zal klinken om 18:00 uur.

ZV Scholtenhagen hoopt dit jaar op een net zo grote opkomst enthousiaste waterpoloërs als afgelopen jaar. Toen deden er maar liefst 14 teams mee aan dit toernooi, afkomstig van twaalf verschillende scholen uit Haaksbergen en omgeving. Wie zal dit jaar de Ter Avest Sport 2000 wisselbokaal mee naar huis mogen nemen?

Iedere school zal inschrijfformulieren ontvangen, de bedoeling is dat deze worden ingevuld en gemaild: wpscholentoernooi@zvscholtenhagen.nl.  Ook niet-volledige teams en/of individuele spelers kunnen zich opgeven via dit e-mailadres. De deelname is GRATIS en opgeven is mogelijk tot en met 10 maart 2019. De deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A.

Om het waterpoloën voor 23 maart alvast even te oefenen, is er de mogelijkheid om een aantal proeftrainingen te volgen. Deelnemers kunnen langskomen op de dinsdagtrainingen in de Wilder op 12 en 19 maart van 18:15 tot 19:15 uur. Natuurlijk zijn ook kinderen van andere leeftijden altijd welkom om te kijken of mee te doen met enkele trainingen.

Dit jaar kunnen er maximaal 16 teams mee doen. Uit ervaring is gebleken dat dit aantal snel bereikt is, dus geef je zo snel mogelijk op via het bovenstaande e-mailadres. Vol is vol!