10 dec - 16:17 Haaksbergen - aangepast om 14:12

Het Assink lyceum houdt kerstmarkt voor goede doel

HAAKSBERGEN – Op donderdag 13 december organiseren leerlingen van Het Assink lyceum in Haaksbergen een gezellige kerstmarkt. De kerstmarkt is vrij toegankelijk voor iedereen en vindt plaats op de locatie Van Brakelstraat in Haaksbergen van 17:00 – 20:00 uur.

De kerstmarkt wordt georganiseerd door de vmbo-leerlingen van klas 3 en is onderdeel van het examen voor het vak Dienstverlening & Producten. De leerlingen zullen zelfgemaakte producten – geproduceerd door hun zelf opgezette bedrijf – aan de man brengen. Ook de leerlingen van klas 1 en 2 zullen met standjes op de kerstmarkt te vinden zijn. Zij verkopen mooie kerstspulletjes, waaronder houten kerstbomen, Zweeds vuur, kaarsen en 3D-geprinte kerstdecoraties. Daarnaast is er voldoende eten en drinken te verkrijgen, zoals glühwijn, currywurst, gebak, vogeltaarten, oliebollen, homemade erwtensoep, hamburgers en natuurlijk warme chocolademelk. Voor kinderen zijn er diverse spelletjes te doen. De opbrengst van de kerstmarkt gaat naar JuNiMo (www.junimo.nl) uit Haaksbergen, die zich inzet voor kinderen met een verstandelijke beperking of een autisme aanverwante stoornis. Een mooi initiatief voor een mooi goed doel, dus kom allemaal naar de kerstmarkt van Het Assink lyceum!

Het is mogelijk om alvast een bestelling te doen via de door de leerlingen zelfgebouwde website (http://denp.hetassink.nl). De bestelde producten liggen dan op 13 december voor u klaar.