15:48 Haaksbergen - aangepast om 14:10

Hoe werkt jouw lichaam? 

Ontdek het bij Jouw Pulse

ENSCHEDE -Nadat ze zelf het effect van een lichaamsscan heeft ervaren, besloot Romy de Bruin om zelf deze scan aan te gaan bieden. Sinds 2021 doet Romy dat fulltime met haar eigen bedrijf Jouw Pulse.

 “In Zwitserland en Duitsland wordt de scan door de reguliere zorg ingezet als een soort apk voor het lichaam”, vertelt Romy. “Het apparaat maakt lichaamsprocessen zichtbaar door frequenties het lichaam in te sturen via twee elektroden op de enkels. Virussen, bacteriën, schimmels, allergieën, verzuring, blokkades in wervels, organen, gewrichten, bloedvaten en zenuwen worden in beeld gebracht. Verstoring in een van de processen in je lichaam kan vage klachten veroorzaken. Welke processen dat zijn, dat maakt de scan duidelijk.” Ook bij al gestelde diagnoses als Prikkelbaar Darm Syndroom, hoge bloeddruk, reuma, psoriasis en oedeem of bij bijvoorbeeld slecht slapen, overgangsklachten en burn-out levert de scan volgens Romy een positieve bijdrage aan het herstel of verlichting van klachten.

Na de scan bespreekt Romy de uitkomsten en wordt een persoonlijke behandeling ingesteld. Romy: “Door via dezelfde elektroden gericht frequenties het lichaam in te sturen, worden bepaalde organen of lichaamsprocessen gestimuleerd. Het lichaam is daardoor beter in staat om (zichzelf) te herstellen. Daarnaast bespreek ik ook met mensen wat zij kunnen doen om de gezondheid verder te verbeteren. Dit kan door bijvoorbeeld een aanpassing in de voeding of met supplementen.” Ook stelt Romy samen met haar klanten een behandelplan op. Een eenmalige behandeling kan voldoende zijn, maar een of meerdere vervolgbehandelingen kan wenselijk zijn.

Tot slot zegt Romy: “Als coach en voedingsdeskundige wil ik mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen en mensen ondersteunen bij diverse lichamelijke klachten. Graag laat ik mensen inzien hoe het lichaam werkt en welke keuzes ze kunnen maken om te herstellen.”

Een consult inclusief scan, advies en behandeling van ongeveer 60 tot 75 minuten kost 100 euro. De consults worden door de meeste zorgverzekeraars vanuit het aanvullend pakket vergoed.

Jouw Pulse
(Ingang Beautysalon Pure)
Haaksbergerstraat 705 F
Enschede
T: 06 19 11 60 56
E: info@jouwpulse.nl
www.jouwpulse.nl