29 jul - 17:43 Haaksbergen - aangepast om 17:55

Hollandse avond boordevol meezingers op de Oude Markt Enschede

ENSCHEDE – Op donderdag 1 augustus komt het Nederlandstalige repertoire aan bod tijdens de vierde avond Grolsch Summer Sounds. Het publiek op de Oude Markt kan vanaf 20.00 uur meezingen en genieten van diverse live optredens van o.a. Michael Pigge, Jaman, Stef Ekkel en Samantha Steenwijk.
Deze editie van de Grolsch Summer Sounds wordt georganiseerd door Partycentrum Vrieler. Vrieler is al jarenlang een begrip in het Enschedese uitgaanscircuit voor mensen die van het Nederlandstalig repertoire houden.
Deze donderdag kenmerkt zich door meezingers en Hollandse gezelligheid. Om 20.00 uur trapt Lytse Hille deze avond af. Daarna een speciale editie van Vrielers Fan Café gevolgd door Michael Pigge en Jaman. Om 22.30 uur is het de beurt aan Samantha Steenwijk. Bij het grote publiek werd ze bekend door haar deelnames aan Bloed, Zweet & Tranen en The Voice of Holland. Sindsdien heeft Samantha haar sporen meer dan verdient en is ze een graag geziene gast bij o.a. het Tros MuziekFeest, Toppers in Concert en Holland zingt Hazes. Stef Ekkel neemt daarna het stokje over en dan kan het publiek meezingen met zijn grootste hits zoals ‘de Woonboot’, ‘Liever te dik in de Kist’ en ‘Waarheen Waarvoor’.

Programma Vrieler NL
20:00 uur Lytse Hille
20:30 uur Fan café met zes artiesten
21:30 uur Michael Pigge
22:00 uur Jaman
22:30 uur Samantha Steenwijk
23:00 uur Stef Ekkel
23:30 uur Lytse Hille

De aankomende Grolsch Summer Sounds 2019:
8 augustus Nix Blues Night
15 augustus Enschede Rocks
22 augustus Metropool Presents
Al jarenlang zijn de Grolsch Summer Sounds een vast onderdeel in de zomeragenda van de binnenstad van Enschede. Dit gratis toegankelijke evenement op de Oude Markt is een initiatief van Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) in samenwerking met Enschede Promotie en het Ondernemersfonds.
De programmering en invulling van elke editie ontstaat in samenwerking met een lokale muzikale partner gespecialiseerd in uiteenlopende muziekgenres. Daardoor bieden de zeven avonden voor ieder wat wils.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.grolschsummersounds.nl

Foto: Samantha Steenwijk
Bron Enschede Promotie