28 mei - 09:47 Haaksbergen - aangepast om 09:47

HSC – Volendam wedstrijdverslag

HSC’21 is er niet in geslaagd het seizoen met een positief resultaat af te sluiten. Tegen de beloften van Volendam kon het een half uur goed meekomen, maar moest het daarna erkennen dat de tegenstander duidelijk sterker was en daardoor de terechte kampioen is geworden in de Derde Divisie.

De eerste kansen waren voor HSC’21, maar Volendam sloeg direct genadeloos toe via Martijn Kaars. Ook daarna kreeg HSC’21 nog wat mogelijkheden, maar toen opnieuw Kaars de score halverwege de eerste helft verdubbelde was de wedstrijd gespeeld. Volendam, dat moest winnen om zeker te zijn van het kampioenschap, liet zien over veel kwaliteit te beschikken en maakte het al voor rust af: Joey Veerman scoorde de derde.

Na rust was er van een echte wedstrijd daarom geen sprake meer. Terwijl HSC’21 een aantal vertrekkende spelers een publiekswissel gunde, liep Volendam in de laatste twintig minuten uit naar 0-6. Gelukkig kon HSC’21 ook nog iets terug doen. Met een fraaie vrije trap in de korte hoek van Kelvin Veensma was er ook voor de Haaksbergse aanhang gelukkig nog wat te juichen.

Na afloop werd in de kantine afscheid genomen van de vertrekkende spelers: Jeffrey Brammer, Bas ter Hogt, Wessel Witbreuk, Job Derksen, Mark Engberink, Tom Veldhuis, Dion Hartgerink en Joost Screever.

Opstelling: Brammer (79. Kiers), Veensma, Derksen, Brinkman, Caglar Uguz, Babuloglu, Cenk Uguz,  Bas ter Hogt (70. Martijn Veldhuis), Van der Weide, Witbreuk (60. Postma), Ottink. Toeschouwers: 450