03 feb - 10:18 Haaksbergen - aangepast om 10:18

HSC’21 doorbreekt zegereeks Jong ADO Den Haag

In Den Haag heeft HSC’21 de sterke serie van Jong ADO Den Haag doorbroken. Jong ADO Den Haag is na een sterke serie van vier overwinningen op rij zondag door HSC’21 blijven steken op een gelijkspel. Het beloftenteam van trainer Virgilio Teixeira deelde in de thuishaven De Aftrap de punten met HSC ’21. Jong ADO Den Haag scoorde in de 11e minuut de 1-0, maar nog voor de rust boog HSC ’21 die achterstand om in een voorsprong. Hidde van Dijk scoorde met een mooie afstandsschot en Diego van der Weide scoorde in de 1e helft de 1-2. Op slag van rust scoorde Jong ADO de 2-2. In de tweede helft ging het spel beide kanten op. Jong ADO kreeg nog enkele goede kansen maar ook HSC’21 bleef aanvallen. Het gelijke spel was dan ook zeker verdiend.

Zondag 9 februari hoopt HSC’21 de drie punten tegen UNA in huis te houden en aansluiting te houden in de top van de 3e divisie.

Scoreverloop Jong ADO Den Haag – HSC ’21 2-2 (1-2):