09:04 Haaksbergen - aangepast om 09:04

HSC’21 heeft goede competitiestart na winterstop nog niet kunnen voortzetten

HAAKSBERGEN – Door veel zieke spelers in de selectie moest trainer Daniel Nijhof de nodige aanpassingen in het team doorvoeren. In Den Haag kwam men vooral in de 1e helft tekort tegen een goed spelende Quick. De ruststand was dan ook 1-0 voor Quick. In de tweede helft kwam HSC’21 beter uit de kleedkamer en bleef HSC voetballen. De ploeg uit Haaksbergen kreeg weinig goede kansen maar in de in de laatste minuten creëerde Tom ter Hogt van HSC’21 nog een mooie kans die door de keeper van Quick uitstekende uit het doel werd gehouden. In de daarop volgende aanval scoorde Quick uit Den Haag vervolgens de 2-0 wat ook de einduitslag was. Deze wedstrijd was wel het debuut van Jules Stokkers in de basis en Sem Nijhof, zoon van de trainer, viel ook in de 2e helft voor het eerst in. Zondag speelt HSC’21 thuis tegen DEM uit Beverwijk. De uitwedstrijd heeft HSC’21 verloren dus men heeft nog wat recht te zetten.