11:40 Haaksbergen - aangepast om 11:40

HSC’21 wint weer van koploper

HAAKSBERGEN – Nadat vorige week zaterdag gewonnen werd van koploper IJsselmeervogels moest HSC’21 afgelopen zaterdag tegen de koploper RKAV Volendam.

HSC’21 had nog wat recht te zetten na de met 4-2 verloren uitwedstrijd en het vertrouwen was volop aanwezig na de overwinning op de IJsselmeervogels. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en gaven minimale kansen weg. In de tweede helft speelde HSC’21 meer naar voren en kwam vaker voor het doel van de tegenstander. In de 64e minuut maakte de verdediger van RKAV Volendam een overtreding op Cenk Uguz die de penalty er zelf inschoot. De koploper uit Volendam ging hierdoor meer in de aanval en ook HSC’21 kreeg meer kansen. Uiteindelijk maakte Jules Stokkers de 2-0 na een goede assist van Kevin Stokkingreef. Zaterdag 4 mei speelt HSC’21 uit in Katwijk tegen Rijnvogels die afgelopen zaterdag ook hebben gewonnen van IJsselmeervogels. De ploeg uit Katwijk heeft één punt minder dan HSC’21, de beide ploegen lijken op voorhand aan elkaar gewaagd.