12:00 Haaksbergen - aangepast om 21:04

Hypotheek Visie en Euverman & Nuyts onder een dak

HAAKSBERGEN – Hypotheek Visie en Euverman & Nuyts Makelaars beleefden afgelopen vrijdag een feestelijke opening van de nieuwe vestiging aan de Lansinkstraat 54.

De belangstelling was zo groot dat Haaksbergen vrijdagavond zowat vastliep. Een mooie start voor twee  gevestigde namen, die de handen op een nieuwe locatie ineen hebben geslagen. Een opvallende locatie ook waar je makkelijk binnenstapt, zo bleek tijdens de officiële opening.  Aanleiding voor de opening van dit kantoor is de nieuwe samenwerking  tussen Hypotheek Visie- en Euverman & Nuyts Makelaars. De nieuwe vestiging was daarom extra feestelijk aangekleed en werd in het bijzijn van burgemeester Rob Welten geopend. Het nieuwe pand is helemaal verbouwd en de eigenaren van zijn dan ook trots. ,,We zijn al een tijdje operationeel, maar dit is voor ons de officiële start. We hebben de vestiging smaakvol ingericht in de huisstijl van beide partijen. Een warme uitstraling vinden we erg belangrijk. Klanten lopen gemakkelijk binnen en voelen zich hier snel op hun gemak.” Er is ook een speciale openingsactie voor klanten. In de maanden januari en februari ontvangen die een gratis taxatie van de woning bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Advies

Mensen met een vraag over de hypotheek of andere financiële producten of die op zoek zijn naar een ervaren makelaar voor de regio Haaksbergen kunnen bellen naar (053) 2070 106 of gewoon binnenlopen bij de vestiging aan de Lansinkstraat 54 in Haaksbergen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Buiten deze uren en op zaterdag is de vestiging op afspraak open.