12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:11

‘Iedereen kan zijn talent ontwikkelen’ 

Nieuwe pianoschool Han Schokker 

HAAKSBERGEN – Pianodocent Han Schokker heeft een nieuwe praktijkruimte. Deze nieuwe pianoschool met een mooie vleugel bevindt zich aan de Industriestraat 47 in Haaksbergen. 

“Het is een mooi ingerichte locatie, die goed toegankelijk is”, zegt Han Schokker. Hij is al vele jaren pianodocent. “Ik geef al meer dan twintig jaar pianoles. Dat doe ik veel aan huis in en rondom Haaksbergen. 

Maar vanaf nu doe ik dat ook in mijn nieuwe praktijkruimte in Haaksbergen. Iedereen in deze plaats heeft dus de mogelijkheid les te krijgen in deze pianoschool. Ik ben afgestudeerd docerend en uitvoerend musicus. Bovendien werk ik als koordirigent en geef ik veel concerten solo, in ensembles en met koren”, zegt Han Schokker. Iedereen vanaf vijf jaar is welkom in de pianoschool. Van beginner tot gevorderd, van klassiek tot pop. Met andere woorden: iedereen die graag muziek wil maken op dit mooie instrument; de piano. “Ik vind het heerlijk les te geven en samen met de leerling te kijken wat hij of zij leuk vindt om te spelen. Iedereen kan zijn talent ontwikkelen.” 

Wil je een vrijblijvende proefles? Of wil je al direct beginnen? Neem dan contact op met Han Schokker. Dat kan via 06-11755569 of schokkerhan@gmail.com.

Kijk voor meer informatie op www.hanschokker.nl