12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:14

IJssalon Menotti klaar voor 25e ijsseizoen

HAAKSBERGEN – Bij IJssalon Menotti zijn alle pijlen weer gericht op het komende ijsseizoen. Na een zachte winter is het bijna zover: IJssalon Menotti opent op vrijdag 6 maart a.s. om 12.00 uur haar deuren. De familie Menzing is naast de verkoop van softijs en milkshakes in 1996 gestart met het bereiden van schepijs en dat betekent dat dit het 25e ijsseizoen van hun overheerlijke ambachtelijke schepijs wordt!

Afgelopen januari hebben Dennis En Toyna in Rimini de “Sigep” bezocht, ’s werelds grootste beurs op het gebied van ijs, koffie, patisserie, brood en chocolade. Op de Sigep is van alles te zien: van ijsmachines en vitrines, tot ingrediënten, verpakkingen, bedrijfskleding, winkelinrichting en demonstraties. “Echt fantastisch wat je daar allemaal ziet. Het is daar elk jaar opnieuw weer een fantastische beleving met grootse en veelbelovende presentaties op zijn Italiaans: stijlvol en met veel allure en perfectie”, aldus Toyna Menzing. Er is veel inspiratie opgedaan en dit zal zich o.a. vertalen in de vorm van enkele nieuwe smaken.

Om de start van het 25e ijsseizoen te vieren, trakteert IJssalon Menotti iedereen op zondag 8 maart a.s. van 14.00 tot 16.00 uur op gratis schepijs. Deze IJsproeverij is inmiddels uitgegroeid tot een traditionele gezellige proeverij waar jong en oud elkaar ontmoeten en genieten van heerlijk schepijs om alvast in de voorjaarsstemming te komen.

U kunt hier de nieuwe smaken proeven, maar natuurlijk zijn ook de oude vertrouwde smaken volop vers voorradig. Dus nodig familie en vrienden uit en kom gezellig samen langs. U bent van harte welkom!