10:11 Haaksbergen - aangepast om 16:16

IJssalon Menotti klaar voor nieuw seizoen

HAAKSBERGEN – Bij IJssalon Menotti zijn alle pijlen weer gericht op het komende ijsseizoen! Na een wisselvallige winter Is er in de afgelopen twee weken op drie zonnige middagen al een paar keer “voorgeproefd”, maar deze week is het echt zover: IJssalon Menotti opent op vrijdag 8 maart a.s. om 12.00 uur haar deuren voor hopelijk weer een prachtig nieuw ijsseizoen!

Dennis heeft in januari de Sigep bezocht, de grootste ijsbeurs van de wereld in Rimini. Een prachtige beurs met grootse en veelbelovende presentaties op zijn Italiaans: stijlvol en met veel allure. Er is veel inspiratie opgedaan en dit zal zich o.a. vertalen in de vorm van enkele nieuwe smaken. Kom proeven!

Om de start van het nieuwe ijsseizoen te vieren, organiseert IJssalon Menotti op zondag 10 maart a.s. een (inmiddels traditionele) IJsproeverij. Op deze zondagmiddag trakteert IJssalon Menotti van 14.00 tot 16.00 uur iedereen op gratis schepijs om alvast in de voorjaarsstemming komen. U kunt hier de nieuwe smaken proeven, maar natuurlijk zijn ook de oude vertrouwde smaken volop vers voorradig. U bent van harte welkom, graag tot dan!