14:41 Haaksbergen - aangepast om 14:42

Inloopspreekuur OV-reisadvies in De Kappen

OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!   

Wilt u graag reizen met trein of bus, maar heeft u hier vragen over? Dan staan OV-ambassadeurs klaar voor u! Iedere maand is er een inloopspreekuur waar zij advies en tips geven aan 55-plussers over het reizen met openbaar vervoer. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen. U zult ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is.

Voor sommige mensen is het al even geleden dat ze gebruik gemaakt hebben van het openbaar vervoer. Met een beetje hulp van OV-ambassadeurs en door te dóen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer. De OV-ambassadeurs zitten op donderdag 18 augustus tussen 10.00 en 11.30 uur in de Kappen om alle vragen te beantwoorden.

Telefonische spreekuren
U kunt ook (beeld)bellen met de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 038 – 303 70 10. Tijdens de zomerperiode van 1 juli t/m 31 augustus alleen ’s ochtends van 10.00 tot 12.00 uur. Kijk voor meer informatie en alle activiteiten op ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.