12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:01

Inschrijving MV-driebandentoernooi 2020 geopend

HAAKSBERGEN – De inschrijving voor het jaarlijkse Matthy-Vöcker-driebandentoernooi dat in 2019 is gewonnen door René ten Asbroek is weer geopend. De voorrondes van het biljarttoernooi vinden plaats op vrijdagen en zaterdagen in februari, maart en april bij zalencentrum De Oude Molen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en deelneemsters wordt mogelijk later gestart met de eerste wedstrijden. De finale met de 16 best geklasseerde spelers vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei 2020. Om mee te doen hoeft men geen lid van een officiële biljartvereniging te zijn. Iedere thuisbiljarter die zich eens wil meten met clubspelers is van harte welkom. Tijdens de eerste wedstrijden wordt dan het moyenne bepaald waarmee de voorronde gespeeld wordt.

In voorgaande jaren dienden spelers ingezetene van de gemeente Haaksbergen te zijn of een aantoonbare band met Haaksbergen te hebben. Gezien het steeds verder afnemende aantal spelers is dit jaar besloten dat spelers ook vrienden en/of bekenden uit andere gemeentes mogen uitnodigen.

Het is mogelijk om individueel in te schrijven, maar ook mag men een complete (vrienden)poule van 4 spelers aanmelden. Individuele spelers worden door de organisatie in een poule geplaatst.  Het inschrijfgeld à €7,50 kan op de eerste speelavond worden voldaan. Inschrijven is mogelijk op www.matthyvocker-toernooi.nl Hier is ook alle verdere informatie over het toernooi te vinden. Voor vragen kan gebeld worden met Ronald Berkhout (053-5724841). De inschrijvingstermijn sluit op 26 januari 2020.

Foto: Winnaar van 2019 René ten Asbroek