13:25 Haaksbergen - aangepast om 13:25

Is jouw relatie ook toe aan een APK?

ENSCHEDE – Hang je net als veel relatiestellen niet graag “de vuile was” buiten en loop je al een tijd rond met dingen die je lastig vindt in je relatie? Of lopen spanningen op in deze tijden van Corona, omdat je opeens veel meer op elkaars lip zit thuis?

Dat is helemaal niet gek en heel begrijpelijk, maar ook heel jammer. Want enkele goede gesprekken met een buitenstaander die er fris tegenaan kijkt, doet de problemen vaak al als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hierbij ben je dus van harte uitgenodigd.
Lizan Zonneveld en Henk Peperkamp gaan graag met je in gesprek. Zij hebben jarenlang ervaring met het geven van relatietherapie en het oplossen van hulpvragen.
Ze komen daarbij snel tot de kern, zodat enkele gesprekken vaak al voldoende zijn om een gewenste verandering te bereiken.
Sinds 1 augustus werken zij samen vanuit hun Praktijk Tournesol in Enschede en de gesprekken met zijn vieren blijken grote voordelen te hebben: mannen en vrouwen voelen zich werkelijk gezien. Een relatiestel liet hen pas weten dat ze door de therapie veel meer en duidelijker met elkaar waren gaan communiceren en dat hun relatie hierdoor veel eerlijker en dieper was geworden. Naast relatietherapie, werken Henk en Lizan ook graag aan meer bewustwording en voor loopbaancoaching ben je bij hen ook aan het juiste adres.
Je kunt tevens bij hen terecht met verschillende levensvraagstukken, zoals verliesverwerking en zingeving. Daarbij zijn ze ervaringsdeskundig op het gebied van hoogbegaafdheid en Asperger.

Via https://www.tournesolenschede.nl lees je nog meer over hun aanbod en kun je een vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen.