29 mei - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:45

Jongste VV Haaksbergen leden voetballen tegen hun moeders

HAAKSBERGEN – Het einde van het voetbalseizoen is een feit voor de spelers van VV Haaksbergen. Zo ook voor de spelers van de teams van JO-8 en JO-9.

Deze laatste zaterdag van het seizoen is op een leuke wijze afgesloten met een wedstrijd tussen de moeders en hun zoons.

In totaal 10 moeders namen het op tegen hun kinderen. Waar de kinderen natuurlijk erg gedreven waren om te winnen van hun eigen moeder, lieten de moeders zich ook van hun meest sportieve kant zien.

Al vrij snel na de aftrap kwamen de zoons op een 1-0 voorsprong. De moeders wisten terug te komen naar een 1-1, maar met de rust waren de zoons al uitgelopen naar een 4-1 voorsprong. Na ranja voor de jongens en een kop koffie voor de moeders, begon iedereen met goede moed aan de tweede helft. Even leek de spanning terug te keren, want het werd 4-2, maar hier lieten de zoons het niet bij zitten. Zij scoorden nog twee keer in de tweede helft, waardoor de einduitslag 6-2 voor de zoons werd. Na de wedstrijd mochten de kinderen zich verder uitleven bij Kinderspeelboerderij ’t Höfke.

Al met al was het een geslaagde laatste dag van een geslaagd voetbalseizoen. De jongens kunnen nu even bijkomen tijdens de zomerstop, om in augustus weer vol nieuwe energie van start te gaan.

Trainers, leiders, spelers en toeschouwers, bedankt voor het afgelopen jaar! Tot in augustus…