18 mrt - 19:51 Haaksbergen - aangepast om 13:54

Jubilarissen Isidorusruiters

Op 11 maart jl. vond de ledenvergadering van de L.R. & P.C. Isidorusruiters in Gemeenschapshuis ’t Meuken plaats. Tijdens de vergadering werden jubilarissen gehuldigd en werd er afscheid genomen van enkele bestuursleden. Dit jaar waren er 2 jubilarissen die beiden 25 jaar lid zijn van de Isidorusruiters, te weten Bert Meester en Ernie Vennevertloo. Bert was helaas niet aanwezig op de vergadering. Ernie was wel aanwezig en werd in het zonnetje gezet. Naast de jubileumspeld werd haar een bos bloemen overhandigd.
Eveneens werd er afscheid genomen van 3 bestuursleden: Lyzette Bals, Eva Schoonhoven en Martin Diepenmaat. Als dank voor hun inzet ontvingen zij ontvingen zij een cadeau en bos bloemen aangeboden. Aftredend voorzitter Martin Diepenmaat werd tevens toegesproken door de nieuwe voorzitter, Tim Frielink. Tim blikte terug op een termijn van 12 jaar bestuurslid (waarvan 9 jaar voorzitter) van Martin. Namens de KNHS reikte Tim een bronzen speld (uitleg cursief hieronder) uit. Tevens werd Martin door Tim benoemt tot Erelid van de Isidorusruiters.

De KNHS waardeert de inzet van alle bestuurders, officials, instructeurs en overige vrijwilligers. Wanneer deze leden zich op een bijzondere bestuurlijke wijze hebben ingezet voor de paarden- en ponysport op kring- en/of lokaal niveau gedurende minimaal 9 jaar paardensport, kunnen zij in aanmerking komen voor een bestuursonderscheiding.