18 jun - 10:09 Haaksbergen - aangepast om 10:09

Kampioenen HHC Haackey

HAAKSBERGEN – Dit jaar heeft hard werken in combinatie met plezier weer zijn vruchten afgeworpen. Drie teams van onze club hebben de afgelopen weken het kampioenschap binnengesleept: JO9-1 MIX, JO12-1 MIX en H45-2 (zie foto’s). Elk team heeft op zijn eigen manier laten zien dat doorzettingsvermogen en teamgeest tot prachtige resultaten kunnen leiden.

Het team JO9-1 MIX heeft na de winterstop een indrukwekkende reeks neergezet, met slechts één verloren wedstrijd. Sommige wedstrijden waren zenuwslopend, maar de jongens en meiden lieten zich niet ontmoedigen. Hun doorzettingsvermogen werd het beste geïllustreerd toen ze van een 4-0 achterstand terugkwamen om uiteindelijk te winnen. Dankzij hun harde werk en samenwerking hebben ze hun plaats aan de top verdiend. JO12-1 MIX speelde dit jaar voor het eerst als gemengd team en was tevens het enige mixteam in hun klasse. Dit weerhield hen er niet van om keer op keer te winnen.  De jongens en meisjes werkten uitstekend samen en sloten het seizoen af zonder een enkele nederlaag. Het kampioenschap werd uitbundig gevierd met een watergevecht, fakkels, prijzen en heel veel plezier. Het H45-2 team begon na de winterstop met een spectaculaire 7-1 overwinning tegen Goor/Twente en gaf sindsdien de eerste plaats niet meer uit handen. Van de elf gespeelde wedstrijden wisten ze er acht te winnen, speelden ze één keer gelijk en verloren ze slechts twee keer. We zijn enorm trots op de prestaties van onze teams en kijken vol verwachting uit naar wat het volgende seizoen zal brengen. Gefeliciteerd aan alle kampioenen!

Lijkt het jou ook leuk om te hockeyen en misschien volgend seizoen zelf kampioen te worden? Meld je dan nu aan voor een proeftraining op onze website
www.haackey.nl.