27 dec - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:52

Kerst wijntip van Twents Genot

HAAKSBERGEN – De feestdagen staan weer voor de deur. Het moment waarop we genieten van heerlijke gerechten, mooie wijnen en lekkere winterse drankjes.

Voor de Wijntip van de Week reizen we af naar Veneto, een schilderachtige streek in het noordoosten van Italië met prachtige uitzichten op de vele wijngaarden. Van wijnhuis Biscardo hebben we een rode en witte wijn geselecteerd die vanwege de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding een absolute aanrader is voor wijnliefhebbers.

Biscardo Neropasso is een volle, fluweelzachte rode wijn met een kruidig karakter en hints van kersen en pruimen. Deze zwoele wijn past goed bij pasta, vleesgerechten en gerijpte kazen. De witte Oropasso is heerlijk fris, mineralig en is goed in balans. De wijn heeft delicate aroma’s van bloemige tonen en hints van citrus en gele vruchten. Serveer de wijn bij rijke visgerechten, wit vlees en bij een kaasplankje. Uiteraard hebben wij deze twee kerstwijnen geselecteerd, omdat ze perfect bij het seizoen passen en ook erg lekker zijn om zo van te genieten, bij heerlijke hapjes, het kerstdiner of tijdens de kerstborrel. De Biscardo wijnen zijn verkrijgbaar voor € 9,95 per fles bij Twents Genot Wijnen & Dranken, Spoorstraat 14 in Haaksbergen. Bij aanschaf van 5 flessen krijgt u 1 fles gratis. Dit mag ook een mix zijn van rood en wit. Wij wensen u fijne kerstdagen toe, Proost!